Home informatie Anti-transpirant

Anti-transpirant

door Redactie
0 comment

We kennen veel verschillende soorten producten, zo ook anti-transpiranten.

Wat is een anti-transpirant?

Anti transpiratie middelen bieden de oplossing tegen het overmatig transpireren. Anti transpiranten remmen het zweten, en voorkomen zo de vaak bijkomende nare zweetlucht. Deze middelen zijn eenvoudig aan te brengen op de huid, geen gezeur met allerlei deo’s in je tas omdat je ze voor het slapen gaan op spuit. Een klein beetje spuiten is genoeg om twee dagen droog te blijven onder de oksels. Een erg eenvoudig en effectief middel om weer zonder angst door het leven te kunnen. Anti transpiratie middelen zijn er echter niet alleen voor de oksels, maar ook voor de handen, voeten, benen, borst, buik, billen en het gezicht en hoofd. Op Zweetikveel.nl vind je altijd de geschikte oplossing voor jouw probleem.

Verschillende soorten

We kennen veel verschillende anti-transpiratie sprays, van verschillende merken en in verschillende vormen. Het bekendst zijn de anti-transpiratie sprays, maar daarnaast kennen we ook de poeders, lotions, gels en crèmes.

Wij bieden binnen de categorie anti-transpiratie sprays de Odaban Spray en de SyNeo5 pompspray, pomprspray men, roll-on en roll-on men aan. Deze anti-transpiratie sprays werken erg effectief tegen zweetoksels, door ze voor het slapen aan te brengen onder de oksels voorkom je gedurende meerdere dagen dat je zweet onder de oksels. Deze sprays zorgen er als het ware voor dat je de zweetklieren onder de oksels deels uitschakelt, dit is niet schadelijk maar werkt wel erg effectief.

We hebben ook anti-transpiratie lotions en crèmes, deze worden voornamelijk gebruikt om zweethanden te bestrijden. Zo bieden wij de Odaban Handlotion, SyNeo Dry Hands en Neat Touch Handlotion aan. Deze anti-transpiratie crèmes en lotions smeer je in op de handen om zo even vrij te zijn van zweethanden. Om alle middelen tegen zweethanden te vergelijken kijk je op de zweethanden pagina. Andere crèmes en gels tegen transpiratie zijn de Neat Face Saver en Neat 3B Action Cream. Deze werken erg effectief tegen respectievelijk zweet in het gezicht en zweet op de benen, de billen, buik en borst.

Tot slot bieden we nog anti-transpiratie poeders aan, deze gebruiken we voornamelijk om zweetvoeten te bestrijden. Zo bieden we de Odaban Voet en Schoen Poeder en de Neat Shoe Powder aan. Deze effectieve poeders werken goed tegen zweetvoeten doordat ze de voeten niet alleen verfrissen, maar de zweetklieren ook deels afsluiten en ze de bacteriën aanpakken op de voeten en in de schoenen.

Lees ook

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.