Wizkom Shops ZweetIkVeel.nl

Anti-zweet kleding

16 juli 2015 / informatie

Voor onder een blouse, of gewoon als normaal shirt.

Kleding als oplossing tegen zweet

Speciale kleding tegen zweten is vaak een ideale oplossing voor iedereen die kampt met een zweetprobleem. Deze kleding bevat ingenaaide okselpads, die al het zweet tegenhouden. Zo kun je weer gewoon een presentatie geven zonder bang te hoeven zijn dat iedereen jouw zweetvlekken ziet. De shirts kunnen gewoon normaal uitgewassen een hergebruikt worden. Deze kleding is ideaal onder een blouse of ander shirt, maar door het moderne ontwerp zijn ze ook gewoon om ze zo te dragen.

Verschillende producten

Bij Zweet Ik Veel bieden we veel verschillende producten aan, zo ook anti-transpiratie kleding. 1-2Dry Shirts zijn de perfecte oplossing voor iedereen die erg veel zweet onder de oksels, deze speciale shirts bevatten ingenaaide okselpads zodat het zweet niet zichtbaar is aan de buitenkant. Voor iedereen die liever geen speciaal shirt draagt maar juist gewoon zijn/haar eigen kleding wil dragen zijn er de 1-2Dry okselpads, deze okselpads zijn eenvoudig aan te brengen in jouw eigen kleding. Zo kun je gewoon jouw eigen favoriete shirts en blouses aan, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de zweetvlekken onder de oksels.

© 2019 - Zweet Ik Veel is een handelsnaam van Wizkom Shops - KVK: 57589437 BTW: NL852646860B01 Wizkom krijgt van haar klanten een 8,6/10 gebaseerd op 180 stemmen