Home informatie Een oplossing tegen zweten!

Een oplossing tegen zweten!

door Redactie
0 comment

2-05-13, De dag dat onze missie begint… Alle mensen die last hebben van overmatige transpiratie helpen!

Nederland telt zo’n 800.000 hevige zweters, en voor deze mensen is het vaak onduidelijk wat ze ertegen kunnen doen en waar ze moeten zijn voor een oplossing. 800.000 mensen voor wie zweten een dagelijks probleem is, een belemmering in het leven en die graag een oplossing willen tegen dit probleem.

Toen wij van het aantal hevige zweters hoorden, wisten wij wat te doen. Een online baken in de zee die internet heet creëren, om zo iedereen van informatie te voorzien en aan iedereen die last heeft van overmatige transpiratie een gerichte oplossing te bieden!

Het resultaat daarvan is www.zweetikveel.nl De website waar je terecht kunt voor informatie en producten die je helpen het transpireren te verbergen, te begrijpen, op te vangen, te maskeren, te voorkomen en te verminderen.

de-oplossing-tegen-zweten

 

Wie zijn wij?

Zweet Ik Veel is opgericht door Siem en Luuk van Dongen. Wij zijn beiden nog studerend, Luuk aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, Siem aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn zelf twee ‘hevige zweters’, we weten dus hoe vervelend het is om met klotsende oksels rond te lopen. Uiteraard hebben wij allerlei verschillende (preventieve) producten geprobeerd, de een was erg effectief, de ander wat minder. Omdat wij zoveel ervaring hebben met hyperhidrosis (de officiele term voor overmatige transpiratie), hebben wij besloten om ook anderen een helpende hand te bieden.

Waarom moet je bij ons zijn?

Informatie

Op www.zweetikveel.nl proberen we voor iedereen de juiste oplossing aan te bieden. Naast anti-transpiranten, deodoranten, pads en andere producten hoort daar ook informatie bij, zoals informatie over hoe zweten nu eigenlijk werkt, wat het precies doet, wat voor functies het heeft en wat je er allemaal tegen kan doen?

Op de website van Zweet Ik Veel doen we er alles aan om iedereen van de juiste informatie te voorzien. Op ons Blog kun je geregeld nieuwe artikelen vinden met daarin tips en informatie over zweten en hoe zweten te voorkomen. Daarnaast zullen we iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent Zweet Ik Veel en de nieuwe producten in het assortiment. Op de categorie en product pagina’s vertellen we je alles wat je wilt weten over de betreffende producten en categorieën.

Kortom alles wat je zou willen weten over zweten is te vinden op www.zweetikveel.nl! Zouden er toch vragen zijn die hier niet beantwoord worden, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen en zullen wij je vraag zo snel mogelijk beantwoorden beantwoorden.

Producten

Naast onze informatie bieden we natuurlijk ook alle mogelijke anti-transpiranten, speciale deodoranten, okselpads en speciale kleding aan voor alle soorten transpiratie. Ons assortiment zal nooit af zijn en we zullen altijd op zoek blijven naar vernieuwende producten om zo goed mogelijk een oplossing te kunnen bieden aan ieders problemen!

We hopen dat ook jij een oplossing zal vinden voor jouw transpiratie-probleem (wij weten hoe irritant het soms kan zijn…). Heb je nog vragen of suggesties kun je ons natuurlijk altijd bereiken:

  • Mail naar – info@zweetikveel.nl
  • Bel naar – 0486 45 2668
  • Stuur een tweet naar – @zweetikveel
  • Of zoek ons op via – Facebook

Lees ook

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.