Home Home

Home

door Redactie

Zweet Ik Veel - logo

Zweet | Zweetikveel.nl

Wij helpen je van jouw zweet af. Wij van Zweetikveel.nl weten hoe vervelend het is om overmatig te zweten. Daarom willen we jou enorm graag helpen met passend advies in onze kennisbank en effectieve producten die écht werken tegen overmatig zweten.

Per 2019 is Zweetikveel niet meer actief als webwinkel, maar als onafhankelijk vergelijkingsportaal. Wij vergelijken verschillende producten in de branches gezondheid, welzijn, wellness, beauty, sport en andere aanverwante branches. Zo schreven we onlangs een uitgebreid artikel over het kopen van de beste massagetafel en over het vinden van jouw Omron bloeddrukmeter. Naast deze koop-gids zullen er nog veel andere gaan volgen.

Wat is zweet?

Zweet is bedoelt om je lichaamstemperatuur op peil te houden. Door het verdampen van vocht op de huid koelt de huid en dus het lichaam af. Zweten gebeurt over het hele lichaam, want zweetklieren bevinden zich over het hele lichaam. Een ideale manier om jouw zweet oksels af te schermen en niet meer zichtbaar te maken voor anderen zijn anti zweet shirts. Hiermee verberg je jouw zweetoksels waardoor anderen ze niet meer kunnen zien.

De grootste concentratie zweetklieren is te vinden in de handen, voeten en oksels. Vandaar dat je hier het meeste zweet. Zweet bestaat voornamelijk uit water en zout, maar er komen ook andere stoffen bij die door het lichaam uitgescheiden worden.Een normaal, volwassen mens produceert tussen de 100 en 8000 milliliter zweet. Dit is sterk afhankelijk van de temperatuur, het weer, inspanning, stress en andere factoren. We onderscheiden doorgaans twee soorten zweetklieren, namelijk exocriene en apocriene zweetklieren. Meer daarover lees je in de betreffende artikelen.

Aangezien je op zweetikveel.nl uit bent gekomen heb je waarschijnlijk veel last van zweten. Als je veel zweet wordt dit ook wel overmatig zweten of hyperhidrose genoemd. Via deze links vind je meer informatie over deze aandoening.

Als je zweet wil je natuurlijk ook een oplossing, en precies om die reden is Zweetikveel.nl opgericht. In onze winkel vind je effectieve middelen die écht werken tegen overmatig zweten, zo hebben we de Odaban Spray, Neat Face Saver en Neat 3B Action Cream. Deze middelen helpen allen bij één specifieke vorm van zweten, zo helpt de een bij zweetoksels, de ander bij zweten in het gezicht en bij zweet op de benen.

Maar naast middelen hebben we een zeer uitgebreide kennisbank, hier vind je artikelen over verschillende vormen van overmatig zweten. Daarnaast hebben we hier de werking van sommige van onze producten uitgewerkt. Wij zijn tevens expert in behandelingen tegen overmatig zweten, zoals iontoforese en MiraDry. We adviseren je hierin graag of lees op de betreffende pagina’s alles over deze behandelingen.