Wizkom Shops ZweetIkVeel.nl

Neat

15 juli 2015 / informatie˙Merken

Neat Feat producten zijn allen van hoge kwaliteit, voor een actief en gezonde levensstijl. Neat Feat was eens de eerste anti transpirant deodorant voor voeten. Na het ontwikkelen van de effectieve anti transpirant voor voeten, is Neat zich verder gaan specialiseren in anti transpiratie producten. Tegenwoordig heeft Neat een breed assortiment aan producten, elk product biedt een oplossing voor een bepaald transpiratie probleem. Van voeten tot handen, van hoofd tot de billen.


De Neat geschiedenis

Het verhaal van Neat Feat begint omstreeks 1993, toen het bedrijf zich ging richten op een speciale doelgroep. Namelijk mensen met een sportieve levensstijl. Neat Feat is nog altijd het enige bedrijf met een assortiment aan producten die zo specifiek zijn ontwikkeld voor mensen met een sportieve en moderne levensstijl. Voorheen was Neat Feat voornamelijk gericht op voeten, tegenwoordig heeft ze ook producten die oplossingen bieden voor andere transpiratie problemen, over het gehele lichaam. Aangezien het bedrijf zich tegenwoordig ook specialiseert in andere transpiratie problemen dan de voeten, wordt het bedrijf vaak aangeduid als Neat.


Gespecialiseerd in voeten

Neat Feat is van jongs af aan bezig geweest met het ontwikkelen van producten voor voeten. Zo heeft Neat Feat niet alleen anti transpirant deodoranten voor de voeten, maar ook ander producten. Zo heeft Neat Feat speciaal ontwikkelde gels, om de schoen fris te houden. Als de schoen fris blijft, gaan de voeten namelijk minder snel zweten en komen er ook minder snel luchtjes vrij.


Neat producten

Neat produceert veel effectieve producten tegen transpiratie, hieronder een kort overzicht van ieder product.

Neat Face Saver is een effectieve crème voor transpiratie in het gezicht. Deze crème werkt effectief en zorgt er voor dat je voor langere tijd van transpiratie in het gezicht, in de nek en hals, op het voorhoofd en de bovenlip af bent.


Neat Shoe Deodorizer is een eenvoudige spray die de schoenen direct verfrist. Met deze eenvoudige schoen verfrisser ben je snel van vervelende bacterieen en de welbekende zweetgeur af.


Neat Touch Hand Lotion, de #1 tegen zweethanden. Deze anti-transpiratie lotion werkt effectief en maakt een extra laagje aan op de handen, dit laagje houdt de transpiratie van de handen tegen.


Neat 3B Action Cream is het product voor de benen, billen, onderrug, borst en buik. Dit middel kan ieder gewenst moment eenvoudig aangebracht worden op de huid, het werkt effectief tegen (overmatige) transpiratie.


Neat Cool Foot Spray is een eenvoudig te gebruiken spray die de voeten direct verfrist.


Neat Roll-on-Foot Deodorant is een eenvoudig te gebruiken roller voor op de voeten. Deze deo roller kan ieder gewenst moment aangebracht worden op de voeten en verfrist de voeten direct.


Neat Shoe Powder is een anti-transpiratie poeder voor in de schoenen. Deze poeder absorbeert zweet uit de schoenen en verfrist gelijk de schoenen, zodat bacteriën en zweetlucht verleden tijd zijn.

© 2019 - Zweet Ik Veel is een handelsnaam van Wizkom Shops - KVK: 57589437 BTW: NL852646860B01 Wizkom krijgt van haar klanten een 8,6/10 gebaseerd op 180 stemmen