Home informatie Odaban

Odaban

door Redactie
0 comment

Odaban, al jaar en dag een effectieve oplossing tegen zweet

Odaban Logo

Odaban wordt al tientallen jaren wereldwijd gebruikt tegen overmatig zweten. Het is een veilige en betrouwbare oplossing tegen zweten. Odaban wordt al jaren lang geadviseerd door specialisten als het beste middel bij transpiratie problemen. Zowel bij overmatig zweten als bij de bijkomende zweetgeur. De focus van Odaban ligt op klanttevredenheid en veiligheid. Odaban garandeert effectiviteit, het product wordt verkocht met een 60 dagen ‘niet goed geld, terug garantie’. Met Odaban kun je weer zelfverzekerd door het leven.

Bekijk alle Odaban producten bij Bol.com


De Odaban Geschiedenis

Odaban begon ongeveer 40 jaar geleden, toen Jeff Bracey, een Engelse farmaceut, een actrice hielp met een transpiratie probleem. Nadat Bracey veel onderzoek had gedaan, en proefperiodes van zes maanden had gehouden, ontwikkelde hij een samenstelling welke het transpiratie probleem van de actrice volledig wegnam. Het ontstaan van Odaban werd in het Verenigd Koninkrijk gezien als een forse stap vooruit in de aanpak van hyperhidrosis. Ongelooflijk snel verspreidde de naam Odaban zich over de wereld. Odaban werd al snel een begrip bij hyperhidrosis patiënten. Vele specialisten zijn erg enthousiast geworden over Odaban, nadat ze het product leerden kennen. Niet voor niets wordt Odaban dan ook aangeraden aan hyperhidrosis patiënten.


Waarom zweten we?

We zweten allemaal. De een echter meer dan de ander. We zweten om de lichaamstemperatuur te reguleren. Zweet verdampt en zorgt dat het bloed afkoelt, zo worden de orgaan temperaturen gereguleerd. Wanneer je jezelf inspant of bij koorts zal het zweten functioneel toenemen.

Mensen hebben ongeveer twee miljoen zweetklieren. De meeste hiervan zitten in de oksels, hoofd, handpalmen en voeten. Al deze zweetklieren bij elkaar produceren ongeveer 0,5 liter vocht per dag. Wanneer het erg warm is, kan dit oplopen tot wel zes liter per dag.

Het Odaban assortiment is ontwikkeld om het zweten en de bijbehorende geur effectief tegen te gaan, op verschillende plekken op het lichaam.


Niet goed, geld terug!

Je weet pas of Odaban echt werkt, als je het geprobeerd hebt. Daarom wordt Odaban verkocht met een 60 dagen durende ‘niet goed, geld terug’ garantie. Als je, om welke reden dan ook, ontevreden bent met het product kun je het product met aankoopbon retourneren naar Odaban. Dan krijg je binnen 10 dagen het volledige aankoopbedrag terug.


Odaban producten

Odaban biedt al jaren een passende oplossing voor de drie voornaamste transpiratie problemen: de oksels, de handen en de voeten. Voor de oksels heeft Odaban de Odaban Spray, een werkzame spray die je voor het slapen aanbrengt onder de oskels. Deze spray bevat 30 milliliter, voldoende om een half jaar te gebruiken.

Tegen zweethanden heeft Odaban de Odaban Hand Lotion, een eenvoudig aan te brengen lotion die je altijd kunt gebruiken. Het gebruik van deze lotion bouw je op om zo veel mogelijk resultaat te realiseren. Een tube bevat 30 milliliter, daar kunt u lange tijd mee vooruit aangezien iedere keer smeren slechts een klein beetje omvat.

Tegen zweetvoeten en stinkende schoenen heeft Odaban de Odaban Voet en Schoen Poeder, deze eenvoudige poeder breng je aan op de voeten of in de schoenen. Laat de poeder even inwerken en je bent al snel van jouw zweetvoeten af! Nog geen effect? Dan blijven gebruiken gedurende meerdere dagen.

Alle producten van Odaban zijn te gebruiken tijdens zwangerschap.

Lees ook

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.