94% van de klanten zweet minder
team member

Shoe Paddy’s


Effectieve schoen pads tegen zweetvoeten

Shoe Paddy’s tegen zweetvoeten

Als je de hele dag bezig bent in jouw schoenen of je levert een hoge inspanning, dan gaan de voeten zweten. Zweetvoeten worden het vaakst als onaangename zweet soort ervaren, omdat het zeer nare luchtjes met zich mee brengt. Door het vocht in de schoen, zijn schoenen vaak de ideale plaats voor bacteriën. Deze bacteriën veroorzaken de zweetlucht, echter is er een eenvoudige oplossing tegen de zweetlucht. Alle onze kleding wordt regelmatig gewassen, dit om het vrij te houden van bacteriën. Alleen onze schoenen zetten we vaak gewoon zo weer terug in de kast. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bacteriën hier de meest onaangename luchtjes produceren. Voor deze zweetlucht is een zeer eenvoudige oplossing. Als je enkele keren per week Shoe Paddy’s aanbrengt voorkom je ongewenste luchtjes. Shoe Paddy’s neutraliseren jouw schoenen. Ze nemen het vocht op en laten een frisse geur achter. Door een frissere schoen is de kans op zweetvoeten minder groot. Shoe Paddy’s doe je voor het slapen gaan in de schoen, dus het kost je verder geen moeite.

Werking Shoe Paddy’s

De Shoe Paddy’s zijn speciaal gemaakte pads voor in de schoenen, deze pads bevatten speciale korrels welke er voor zorgen dat de schoenen echt verfrist worden. Een paar Shoe Paddy’s kan tot wel 75 keer mee!


Praat mee

Stel een vraag of laat je mening achter. Je hoeft jezelf niet te registreren of in te loggen om te kunnen reageren.

Hoe reageer ik zonder account?
Dat doe je door een reactie te typen en vervolgens onderaan op het veld met Naam/Name te klikken. Je ziet dan onderaan de optie 'Ik reageer liever als gast' verschijnen.Gerelateerde artikelen

Wellicht ook interessant?


  • PostNL
  • PostNL
  • DHL
  • Bitcoin
  • DHL
  • DHL
  • DHL

© 2017 - Zweet Ik Veel is een handelsnaam van Van Dongen Online - KVK: 57589437 - BTW: NL852646860B01

Zweet Ik Veel krijgt van haar klanten een 8.6/10 gebaseerd op 25 stemmen