Wizkom Shops ZweetIkVeel.nl

Summer is coming

15 juli 2015 / Advies

Het is al juni en de temperatuur begint al op te lopen in Nederland. Nog enkele weken en de zomer is echt begonnen, lekker luieren aan het zwembad, BBQ’en, feesten en genieten! Toch?…

Denk je bij zomer eerder aan hitte, zweten en natte plekken in je kleren en ben je bang dat je raar wordt aangekeken vanwege je zweetprobleem? Wij weten hoe dat voelt.

Gelukkig is er een middel waarmee je jezelf kan beschermen tegen die vervelende natte plekken onder je oksels…

De zomer komt eraan

 

Odaban Spray!

Odaban Spray is eenvoudig aan te brengen en beschermt uitstekend tegen klotsende oksels. Uit ervaring blijkt dat twee maal per week Odaban gebruiken voor de meeste voldoende is om de rest van de week beschermd te blijven, zelfs op de warmste zomerdagen.

Bovendien geldt voor alle producten van Odaban: 60 dagen niet goed, geld terug garantie!

Meer informatie over Odaban Spray en het product bestellen? Ga dan naar de Odaban Spray product pagina. Daar vind je meer informatie over het product, zoals de werking en de gebruiksaanwijzing en kan je op eenvoudige wijze het product bestellen!

Zijn er nog vragen? Neem dan snel contact met ons op, want wij helpen graag!
Info@zweetikveel.nl

© 2019 - Zweet Ik Veel is een handelsnaam van Wizkom Shops - KVK: 57589437 BTW: NL852646860B01 Wizkom krijgt van haar klanten een 8,6/10 gebaseerd op 180 stemmen