Home Merken SyNeo5

SyNeo5

door Redactie
1 comment

Dè oplossing tegen zweten

Syneo, een Duits merk dat mensen helpt in de strijd tegen (overmatig) transpireren. Sinds 2000 is het merk ook in Nederland verkrijgbaar en heeft het snel de markt weten te verbazen met haar oplossingen tegen overmatige transpiratie. Vandaar dat we in dit artikel het verhaal achter het merk Syneo vertellen.

 

SyNeo 5 Producten

Het merk Syneo

Syneo wil altijd open en eerlijk zijn naar haar klanten. Door ingrediënten van goede kwaliteit te gebruiken, in combinatie met haar expertise verzorgt Syneo een kwalitatief goed product met maximaal effect. Producten van Syneo worden contant getoetst aan hoge kwaliteitsstandaarden. Als een ingrediënt in twijfel wordt getrokken door media, concurrenten, leveranciers of gebruikers, wordt dit ingrediënt uitbundig getest door Syneo. Zo zorgt Syneo ervoor dat haar producten altijd aan de kwaliteitsstandaarden voldoen en dat het veilig gebruikt kan worden.


Bekijk alle producten van SyNeo5 bij Bol.com

Gratis verzending v.a. €20 – Grootste aanbod


Geschiedenis van het merk

Inmiddels bestaat Syneo ruim 50 jaar, en in deze succesvolle jaren hebben ze vele mensen weten te helpen in hun strijd tegen overmatig zweten. In 1995 ging Syneo samenwerken met een apotheek, deze apotheek had een middel ontwikkeld wat zeer effectief was tegen zweten. Echter was het niet huidvriendelijk, en dus niet gebruiksvriendelijk. Syneo en de apotheker sloegen de handen ineen, in een 2 jaar durend onderzoek werd het product ontwikkeld en verbeterd, dit resulteerde in de voorloper van de producten die Syneo vandaag de dag nog altijd aanbiedt.


Syneo 5 Producten

Syneo is de bekende productlijn van Syneo, deze productlijn wordt SyNeo5 genoemd omdat de anti-transpiranten een werking hebben van 5 dagen lang. Dit houdt in dat een keer opspuiten voldoende is voor 5 dagen effectieve werking. Syneo5 producten dient men ’s nachts voor het slapen gaan op te spuiten onder de oksels, op de voeten of op andere lichaamsdelen waar men (overmatig) zweet (bij andere lichaamsdelen dan de oksels en voeten raden wij u aan altijd eerst advies te vragen hoe u dit het beste kunt doen). Syneo 5 bevat geen parfum en emulgatoren, Syneo 5 bevat wel twee aluminiumzouten die bacteriegroei beperken en de productie van zweet tegengaan.


Verschillende producten

Syneo biedt vijf producten aan, vier daarvan vallen binnen de productserie Syneo5, het andere product is de Syneo Dry Hands. Hieronder worden de vier Syneo5 producten verder toegelicht.

SyNeo5 Roll-On
Syneo5 Roll-On is een anti-transpiratie roller. De roller is geschikt om op meerdere lichaamsdelen te gebruiken, zoals de oksels, handen en voeten. Als u het op een ander lichaamsdeel wilt gebruiken raden wij aan altijd eerst contact met ons op te nemen. De Roll-On is tot wel 70 keer te gebruiken, dit betekend dat het tot wel 12 maanden meegaat.
syneo5 pompspray
Syneo5 Pompspray is de spray voor iedereen, deze spray kunt u gebruiken voor de oksels, voeten en handen. Als u het op andere lichaamsdelen wilt gebruiken raden wij u aan altijd eerst contact met ons op te nemen. Deze pompspray is genoeg voor 40 gebruiken, dit betekend dat dit flesje tot 6 maanden meegaat.
SyNeo5 Roll-On Man
Syneo5 Roll-On Men is de Syneo roller voor de man. Omdat dit product krachtiger is dan de normale Syneo5 roller, wordt deze aanbevolen aan de man. Deze anti-transpiratie roller is te gebruiken onder de oksels, op de handen en op de voeten. Bij gebruik op andere lichaamsdelen raden wij aan altijd eerst contact met ons op te nemen. De fles kan tot wel 70 keer gebruikt worden, een fles Syneo5 Roll-On Men kan dus tot wel 12 maanden mee.
SyNeo5 Pompspray Men
Syneo5 Pompspray Men is de Syneo spray voor de man. Omdat dit product krachtiger is dan de normale Syneo5 pompspray, wordt deze aanbevolen aan de man. Deze spray is te gebruiken onder de oksels, op de handen en op de voeten. Bij gebruik op andere lichaamsdelen raden wij aan altijd eerst contact met ons op te nemen. De fles kan tot wel 40 keer gebruikt worden, dit betekend dat het wel 6 maanden meegaat.

Gebruik

Voor Syneo Rollers geldt de volgende gebruiksaanwijzing:

 • ’s Avonds voor het slapen gaan rollen op droge huid
 • 4 tot 5 maal rollen per lichaamsdeel (bijvoorbeeld per oksel)
 • ’s Nachts laten inwerken
 • De volgende ochtend kunt u zich normaal wassen
 • Zodra de roller is uitgewerkt kunt u het opnieuw aanbrengen
 • Let op! Er moet altijd minimaal 6 uur tussen het scheren en het aanbrengen van Syneo5 Spray zitten. Nooit in de buurt van de ogen aanbrengen.

Bij vragen altijd eerst contact met ons opnemen

Voor Syneo Sprays geldt de volgende gebruiksaanwijzing:

 • ’s Avonds voor het slapen gaan opspuiten op droge huid
 • 3 tot 4 maal spuiten per lichaamsdeel (bijvoorbeeld per oksel)
 • 20 tot 25 cm afstand houden tussen de spray en het lichaam
 • ’s Nachts laten inwerken
 • De volgende ochtend kunt u zich normaal wassen
 • Zodra de spray is uitgewerkt kunt u het opnieuw aanbrengen
 • Let op! Er moet altijd minimaal 6 uur tussen het scheren en het aanbrengen van Syneo5 Spray zitten. Nooit in de buurt van de ogen opspuiten.

Bij vragen altijd eerst contact met ons opnemen


Ervaringen met Syneo5

Door de jaren heen heeft Syneo al vele mensen van het zweten af weten te helpen en wordt de werking van de producten alom geprezen. Syneo krijgt zeer goede reviews van over de hele wereld. Om te laten zien dat het goed werkt hebben we er een aantal voor U op een rijtje gezet. Voor het slapen gaan sprayde ik hem op en de volgende dag merkte ik echt dat ik veel minder zweette dan normaal. Niet alleen Roos is erg positief over de producten, ook Sophie van filosophiee.nl is erg positief: Gelukkig bestaan er wondermiddeltjes. Wij ontvangen zelf regelmatig positieve reacties, zowel via de webwinkel als per mail. Al deze positieve reacties bewijzen dat Syneo een echte oplossing is!

Tot slot hebben we nog een heerlijke, echt Duitse reclame voor u.


Bronnen

Voor meer informatie kunt u ook kijken op een van de volgende sites:

Lees ook

1 comment

Martine 19 september 2020 - 07:30

Helaas, het werkt bij mij maar twee dagen. Een record, dat wel, bij mij.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.