94% van de klanten zweet minder
team member

MiraDry


MiraDry logoOp deze pagina lees je alles over MiraDry. Wat is het? Wat houdt de behandeling? Hoe zit het met de kosten, werking en vergoeding? In dit artikel lees je alles over de steeds populairder wordende behandelmethode in Nederland en heel Europa.

Wist je dat in Nederland meer dan 67% van de mensen zich wel eens schamen wanneer zij last hebben van natte plekken onder de oksels? Dat betekent dat je niet alleen bent. Misschien heb je al talloze methodes geprobeerd om van jouw probleem af te komen – maar helaas tevergeefs. Dan is MiraDry de oplossing wanneer je vaak last hebt van nare geuren en standaard antiperspirant methodes niet meer voor je werken.


Wat is MiraDry?

MiraDry is ontwikkelt als effectieve en pijnloze methode om overmatig zweten tegen te gaan. Het is een levenslange oplossing die de oorzaak van het probleem aanpakt. Veel andere middelen maskeren alleen de geur, maar doen niets om het onderliggende probleem aan te pakken: overactieve zweetklieren. Het is een veilige methode en is goedgekeurd door de FDA in Amerika en heeft het Europese CE-keurmerk.


Voor wie is MiraDry?

MiraDry, perfect voor obersBen je jezelf constant bewust van de geuren in jouw oksels? Moet je regelmatig je kleding verwisselen vanwege het zweet? Werken normale antiperspirant methodes niet meer en schaam je je wanneer je in gezelschap bent?

Als je ja hebt beantwoord op een (of meer) van deze vragen, dan is MiraDry voor jou. Het is klinisch bewezen dat 98% van de mensen die de behandeling ondergaat wel tot 5 jaar na de behandeling nog blijvend resultaat ervaart. Dat betekent dat ook jij je niet langer hoeft te schamen voor jouw geur- en zweetprobleem. Het is namelijk gemakkelijk, simpel en veilig op te lossen. Ben je op zoek naar een oplossing voor bijvoorbeeld de handen of voeten? Lees dan meer over iontoforese.


Ervaringen met MiraDry

MiraDry levert blijvend resultaat. Gemiddeld reduceert het het transpireren met wel 82%. En zoals eerder besproken, is vrijwel iedereen die de behandeling ondergaat nog steeds zeer tevreden, zelfs 5 jaar na de behandeling. Een MiraDry behandeling ondergaan wordt door veel mensen als een keerpunt in hun leven gezien. En ook jij kan geurloos door het leven gaan met de hulp van deze behandeling.

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Op dit forum vind je het verhaal van Peter. Peter verteld in zijn posts dat hij dankzij de behandelingen aanzienlijk minder is gaan zweten. Zelf schat hij het effect op 20 tot 25% minder dan voor de behandeling. Op het forum zijn ook reacties van anderen te lezen, en iedereen is enorm positief over het effect van de MiraDry behandeling. Meer ervaringen? Hieronder vind je een video-review van Antonio Sabato. In deze video vertelt hij over zijn leven vóór en na de behandeling.


Hoe werkt de behandeling?

Een MiraDry behandeling is een pijnloze behandeling en wordt uitgevoerd door een professionele arts. Maar hoe steekt deze behandeling precies in elkaar?

De zweetklieren liggen valk onder de huid. Een zuignap wordt op de huid geplaatst en zuigt de okselhuid vacuum. Vervolgens wordt er elektromagnetische energie toegebracht op de huid. Deze energie bereikt, door het vacuum zuigen, de onderliggende zweetklieren optimaal zonder dat het weefsel belast wordt.

Door de verwarming worden de zweet klieren uitgeschakeld. Gedurende de behandeling wordt de huid gekoeld door een koelmechanisme. Zou dit niet gebeuren zou de huid schade kunnen oplopen, tevens zorgt de directe verkoeling ervoor dat er geen pijn ervaren wordt. De zweetklieren worden na het afronden van de behandeling vanzelf opgeruimd door het lichaam.

Doordat de zweetklieren aangemaakt worden in de embryonale fase (de eerste fase van de zwangerschap) is het voor het lichaam niet meer mogelijk de klieren later (nogmaals) aan te maken. De behandeling is vrijwel zonder bijwerkingen en u zult als weer snel uw normale leven op kunnen pakken. Alleen dit maal zonder natte oksels en nare geuren.


Kosten en vergoeding

Natuurlijk is de prijs van een behandeling ook van belang in jouw keuze. Een behandelingsproces bestaat uit meerdere behandelingen. De eerste kost gemiddeld 1500 euro, de tweede en eventuele vervolgafspraken kosten 1000 euro. Helaas wordt de behandeling momenteel niet vergoed door de zorgverzekering, de verwachting is dat dit de komende jaren ook niet zal gebeuren. Het is daarentegen wél mogelijk dat je de behandeling mee kan nemen in jouw belastingopgave, vraag hiervoor meer informatie op bij je adviseur.

Momenteel loopt er in Nederland een petitie om MiraDry op te laten nemen in het basispakket van de zorgverzekering. Wij steunen deze petitie en vragen jou om deze óók te steunen. Samen zorgen we ervoor dat de MiraDry behandelingen voor iedereen beschikbaar worden. Teken de petitie via deze link.

Veel gestelde vragen over MiraDry

Is de MiraDry behandeling veilig? Ja, de MiraDry behandeling is 100% veilig. De behandeling draagt het Europese CE keurmerk. Jaarlijks worden er duizenden mensen behandelt zonder problemen.

Kan ik de MiraDry behandeling ook toepassen op andere lichaamsdelen, zoals de handen of voeten? Nee, dat kan helaas niet. Mocht je op zoek zijn naar een effectieve behandeling voor deze lichaamsdelen, kijk dan op onze pagina over iontoforese.

Is het vreemd dat ik zoveel transpireer? Nee, dat is volkomen normaal. In Nederland alleen zijn er meer dan een half miljoen mensen met hyperhidrosis. En er zijn nog véél meer mensen met overmatige transpiratie.

Wat zijn nadelen van de behandeling? Na de behandeling ontstaat er een tijdelijke zwelling onder de huid. Deze zwelling doet géén pijn, maar is wel vervelend. Daarnaast kan je binnen de eerste twee dagen na de eerste behandeling geen intensieve activiteiten ondernemen. Denk dus onder meer aan sporten. Na deze twee dagen is het gevoel weg en kan je de voordelen van de behandelingen gaan ervaren. Al deze zaken worden tijdens het consult besproken. Hieronder meer over de bijwerkingen.

Zijn er bijwerkingen bij een MiraDry behandeling? Over het algemeen ervaren patiënten enkele gevoelige plekken en zwellingen op de behandelde huid. Dit is normaal en verdwijnt na maximaal enkele weken vanzelf. Het kan zijn dat je een licht tintelend gevoel ervaart, dit gevoel neemt in de loop der tijd vanzelf steeds meer af. Er zijn geen blijvende noch ernstige bijwerkingen.

Hoe gaat het proces van behandeling in zijn werk? Je kan bij vrijwel alle aanbieders van MiraDry behandelingen een gratis consult aanvragen. Dit is een eerste afspraak waarin de experts je meer vertellen over de behandeling. Na jouw ja-woord volgt de eerste behandeling. Of er meerdere behandelingen nodig zijn hangt af van de reactie van jouw lichaam en hoe tevreden jij zelf bent over het effect.

Hoe lang duurt een behandeling? Een behandeling duurt doorgaans ongeveer één uur. Het consult of intake gesprek hangt sterk van de praktijk af, maar duurt doorgaans ook ongeveer één uur.

Hoeveel pijn ervaar ik tijdens de behandeling? De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving, waardoor je vrijwel geen tot lichte pijn ervaart. Tijdens de behandeling voel je de activiteiten op de huid wel, denk aan druk en trek gevoelens. Patiënten die een behandeling hebben ondergaan beoordelen de pijn gemiddeld op een 2 op bassi van 1 tot 10, waarbij 10 het meest pijnvol is.

  • PostNL
  • PostNL
  • DHL
  • Bitcoin
  • DHL
  • DHL
  • DHL

© 2018 - Zweet Ik Veel is een handelsnaam van Van Dongen Online - KVK: 57589437 - BTW: NL852646860B01

Zweet Ik Veel krijgt van haar klanten een 8.6/10 gebaseerd op 26 stemmen