Home Service & Informatie Verzenden

Verzenden

door Redactie

Je bestelling snel in huis


Anoniem

Aangezien wij begrijpen dat (overmatige) transpiratie voor sommigen een gevoelige kwestie kan zijn, verzenden wij al onze bestellingen onder de naam “X-Performance”. Zo zullen anderen niet weten dat jij een bestelling hebt geplaatst bij Zweet Ik Veel.


Verzenden

Wij verzenden al onze producten met PostNL. Omdat wij begrijpen dat je de producten het liefst de volgende dag in huis hebt, om zo snel mogelijk een oplossing te bieden voor jouw transpiratie probleem, hebben wij gekozen voor de bezorgdienst die deze snelheid vrijwel altijd kan garanderen. Voor de verzending brengen wij een standaard bedrag van €4,95 in rekening. Zo sta je nooit voor verrassingen.


Verzenden via PostNL

Wanneer er een product voor 15:00 wordt besteld in onze webshop en dit product is op voorraad, zal het dezelfde dag naar PostNL gaan. PostNL haalt de bestelling de eerstvolgende werkdag op, om deze de volgende dag te bezorgen. Als je besteld op zaterdag, kan dit dus betekenen dat PostNL het maandag ophaalt, en het dinsdag bij jou thuis bezorgd. Als er een pakket wordt verstuurd, streeft PostNL ernaar het pakket de eerste werkdag na de dag van aanbieding te bezorgen. Wanneer er niemand thuis is op het moment dat PostNL het pakket levert zal er nog twee maal worden geprobeerd het pakket aan de deur te leveren. Je krijgt een notitie daarvan in de brievenbus. Wanneer er tweemaal geen aflevering mogelijk is, zal het pakket worden bewaard op het dichtstbijzijnde kantoor van PostNL. Daar kun je het pakket op komen halen. Het pakket blijft 3 weken bewaard op het kantoor, alvorens het retour zal worden gezonden naar Zweet Ik Veel.

Dagen Bezorging door PostNL op deze dag
Maandag Nee
Dinsdag Ja
Woensdag Ja
Donderdag Ja
Vrijdag Ja
Zaterdag Ja
Zondag Nee
Bestellingen gedaan op zaterdag en zondag komen op dinsdag aan.

Track & Trace

Zodra wij jouw pakket hebben aangemeld bij PostNL voor verzending krijgen wij een Track & Trace code waarmee jouw pakket kan worden gevolgd. Deze zenden wij je toe zodra wij hem hebben ontvangen. Met jouw Track & Trace code kun je inloggen bij mijnpakket.nl. Voor meer informatie over Mijnpakket kijk je hieronder.


Mijn pakket

Met jouw Track & Trace code en jouw postcode kun je inloggen op mijnpakket.nl. Op mijnpakket.nl volg je jouw pakket online, vanaf bestelling tot bezorging, Wijzig je de bezorg plaats en bezorgtijd als je er niet bent wanneer het pakket wordt afgeleverd en heb je een overzicht van alle bestellingen.


Vertraging?

Ondanks dat PostNL ernaar streeft om alle bestellingen de volgende werkdag te leveren, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat er enige vertraging optreedt. Wanneer dit echter langer dan 3 werkdagen duurt kun je contact met ons opnemen en zoeken wij voor jou uit wat er mis is gegaan.