Home informatie 1-2Dry

1-2Dry

door Redactie
0 comment

Het merk 1-2Dry biedt verschillende oplossingen tegen zweetproblemen – het merk is met name bekend omdat het oplossingen biedt buiten cremes, sprays en dergelijke. Dit merk staat namelijk bekend om de shirts en okselpads. Daarover lees je hieronder meer. Ben je benieuwd naar welke producten 1-2Dry allemaal aanbiedt? Neem dan een kijkje bij Bol.com via de link hieronder.

Bekijk alle 1-2Dry producten bij Bol.com


Transpireren is menselijk

Transpireren, dat doen we allemaal. Of we nou jong of oud zijn, dik of dun, groot of klein: Iedereen transpireert. Echter zweet de een, wat meer dan de ander. Maar voor iedereen biedt 1-2Dry okselpads de juiste oplossing. Met de 1-2Dry okselpads is het afgelopen met die onuitwasbare vlekken in je favoriete kleding.


Eenvoudig en effectief

1-2Dry okselpads zijn zeer gebruiksvriendelijke producten. De pads zijn eenvoudig te gebruiken en zeer effectief. Als je de pads eenmaal in je kleding hebt geplakt, blijven ze een hele dag/avond/nacht zitten. Ze laten geen druppel zweet door, zo kun je dus ongegeneerd doen wat je wilt. De 1-2Dry okselpads zijn deels van katoen gemaakt en opgebouwd uit natuurlijke materialen waardoor het niet vreemd aanvoelt en er geen huidirritaties ontstaan.


1-2Dry Okselpads

1-2Dry Okselpads zijn effectieve pads die je eenvoudig onder de oksels kunt aanbrengen. Deze okselpads plak je gewoon in jouw eigen kleding, ze voorkomen dat okselzweet in jouw kleding terecht komt door het op te vangen. Hieronder zie je hoe 1-2Dry Okselpads werken. 1-2Dry okselpads zijn de pads die ervoor zorgen dat je weer ongegeneerd door het leven kunt. Deze okselpads plak je eenvoudig aan de binnenkant van je kleding, waar ze voorkomen dat de zweetvlekken zichtbaar worden voor anderen. Daar bovenop zorgen de 1-2Dry okselpads er ook nog eens voor dat je kleren langer meegaan. Nu kun je gewoon weer een presentatie geven of gaan stappen zonder je te hoeven schamen.

1-2Dry Okselpads uitleg


1-2Dry Shirts

1-2Dry Shirts zijn ideale shirts met ingenaaide okselpads, deze shirts zijn te gebruiken als gewone shirts of als ondershirts. Meer informatie over 1-2Dry shirts vind je op de pagina over anti-zweet shirts.

Lees ook

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.